„ФЛУИДЕКС” АД УЧАСТВА НА БАТА АГРО 2016

„ФЛУИДЕКС” АД взе участие на пролетното издание на международното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2016. То се проведе от 08.03.2016 г. до 12.03.2016 г. на летище Стара Загора.

Изложението се провежда два пъти в годината – пролет и есен и събира на едно място изложители, които представят новостите и тенденциите в бранша. Това е второто пролетно издание на изложението, породено от необходимостта от по-близка среща с клиентите, с възможност за демонстрации и тестване на техниката.

Тазгодишното издание беше открито от министъра на Земеделието и храните г-жа Десислава Танева. Участие взеха още Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните, Антон Аспарухов, директор на Дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХ и Владислав Цветанов, експерт в Дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХ. Присъстващите имаха възможност да вземат участие в дискусионни панели и семинари, водени от експерти в областта.

„ФЛУИДЕКС” АД представи актуални предложения от своя дългогодишен партньор Parker Hannifin. Посетителите на щанд А5а успяха да видят голямо разнообразие от хидравлични компоненти и необходимото оборудване за изграждане на стационарни и мобилни работилници. Голям интерес привлече машината за запресоване на хидравлични маркучи KarryKrimp 1, с която бяха проведени демонстрации пред клиентите. Представител на „ФЛУИДЕКС” АД представи още подвижна количка Серия 10 MFP за префилтрация и трансфер на флуид, дигитален манометър Service Junior и измервателна апаратура за налягане и дебит на хидравлични масла Sericeman Plus. Бяха представени хидравлични бързи връзки, хидравлични маркучи с отлично качество и тръбна арматура.

За поредна година екипът на „ФЛУИДЕКС” АД доказа своя професионализъм, отговорност и индивидуално отношение за предоставяне на най-добрите решения за нуждите на клиентите.