ФитингиФитинги с врязващ пръстен

Фитингите с врязващ пръстен EO са най-използваната тръбна арматура в днешно време. Те са произведени  за първи път в началото на 30-те години от Ermeto в Германия, които по-късно стават част от консорциомът на Parker Hannifin.

Фитингите Ermeto бързо набират популярност заради лесният си монтаж, за който на практика са нужни само два гаечни ключа. EO фитинги се предлагат в три серии за ниско, средно и високо налягане (LL, L и S-Series). Това позволява намаляване на разходите и пространствено-минимизирани решения за всяко конкретно приложение.

 

Детайлна информация


O-Lok фитинги с челно уплътнение

Фитингите  О-Lok® са разработени от Parker в началото на 80-те години на  миналия век. Фитингите О-Lok® са с челно уплътнение – тип (O.R.F.S). Те идват стандартно с трапецовидно челно уплътнение „Trap Seal”. Когато фитингът се асемблира уплътнението се компресира в отвора на фитинга за сигурна връзка без течове. Този продукт се е доказал като изключително ефективен в премахването на течовете в зоната на високото налягане на днешните хидравлични системи.

Детайлна информация


Triple-Lok фитинги

Parker Hannifin са пионери в разработването на фитинги под 37° oсигуряващи сигурност в системите с високо налягане. Първоначалната му употреба е в хидравличните системи на селскостопански, земекопни, автомобилни и металорежещи машини. Днес фитингите под 37° са широки използвани във всички приложения. 

Детайлна информация


Ротационни фитинги

Предпазват маркучите от усукване.

Детайлна информация


Направи запитване