news picture

KarryKrimp 1

Машина за запресоване KarryKrimp 1 и ръчна хидравлична помпа.

Прочети ощеnews picture

KarryKrimp 2

Машина за запресоване KarryKrimp 2  с ръчна или пневмо-хидравлична помпа. При закупуване на ...

Прочети още
ЗА ВРЪЗКА С НАС

София 1784,
бул. „Андрей Ляпчев“ 51
e-mail: office@fluidexx.bg

02/ 97 67 200;

Новини

14.10.2014

Флуидекс АД участва на Международния Технически Панаир в Пловдив 2014

На юбилейното 70-то издание на Международния технически панаир в Пловдив „Флуидекс” АД представи широка гама продукти в областта на хидравличните компоненти, произведени от водещата компания в бранша Parker Hannifin. 

Американският производител Parker е лидер на пазара повече от 80 години в проектирането, производството и пласмента на най-пълната гама от продукти за създаване и контрол на флуидни системи.

На щанд 13D1 в палата 13 „Флуидекс” АД впечатли всички посетители с разнообразието си от продукти, предназначени за индустриалната хидравлика. Освен висококачествени хидравлични компоненти, „Флуидекс” АД осигурява редица индустриални решения за нуждите на своите клиенти.

 

 

 

 

Голям интерес сред гостите на изложението предизвикаха специалните предложения на компанията, които бяха анонсирани на техническия панаир. Повече информация за тях може да видите в раздел „ПРОМОЦИИ” на сайта.

Посетителите на есенния панаир в Пловдив разгледаха демонстрационен филтриращ агрегат 10 MFP с дебит до 38 l/min, който беше окомплектован с детектор за твърди частици iCount PD, с възможност за връзка към компютър и мониторинг система System 20 за следене на температурата, налягането и дебита на преминаващото масло.

На тазгодишното изложение можеше да се види също така и машина за запресоване на хидравлични маркучи и фитинги KarryKrimp 1 на Parker.

 

 

 

 

 

 

 

Специален фокус се постави върху индустриалните хидравлични елемени - хидравлични помпи, мотори, клапани, акумулатори, цилиндри и т.н. Посетителите видяха изложени различни видове бързи връзки, хидравлични филтри, тръбна арматура, както и специални уреди за мониторинг и диагностика на хидравлични масла.

Направи запитване