Приложения на индустриални маркучи


Parker-Hannifin е световен пионер и пазарен лидер на пазара на маркучи за индустриална употреба. Маркучите се произвеждат в Италия и се дистрибутират от модерния център в Германия за цяла Европа. Parker Hannifin предлага разнообразие от маркучи, подходящи за различна употреба: стандартни маркучи за традиционни приложения, както и маркучи за употреба при особено тежки условия на работа, които осигуряват върхува устойчивост на износване, масла, химикали, високи и ниски температури и пламъци.

 

 

 


 


Масла и горива

Голям избор от маркучи за безопасно наливане и траснфер на различни горива и масла в съответствие с подходящите международни стандарти.

Детайлна информация


Автомобили и лодки

Високотехнологични компоненти, използвани в автомобилната индустрия  за пренос на въздух, охладители и горива, осигуряващи висока производителност, надеждност и безопасност.

Детайлна информация


Въздух

Маркучи, подходящи за широка гама индустриални приложения, включващи най-високоизиксващите като компресиран въздух и осигуряване на въздух за дишане.

Детайлна информация


Газ

Специализирана конструкция на маркучите за осигуряване на безопасно и сигурно пренасяне на потенциални вредни газове за различни приложения: заваряване, домашно ползване, индустриална употреба.

Детайлна информация


Вода

Голям избор от размери за провеждане и трансфер на вода и леки химикали за селското стопанство или общи индустриални приложения. Маркучи за налягане и/или вакуум (неподходящи за агресивни химикали).

Детайлна информация


Гореща вода и пара

Маркучи, подходящи за употреба при особено високи температури на водата. Чистота и гореща вода с възможно най-висока степен на надеждност и безопасност.

Детайлна информация


Киселини и химикали

Специални маркучи, произведени от най-съвременните съединения и материали, според всички Европейски стандарти, за трансфер на химикали, коросивни продукти и добавки в мобилни или стационарни инсталации.

Детайлна информация


Твърди частици

Абразивно-устойчиви вътрешни части и облицовка, основно препоръчвана за изпозлване в строителството, но също така подходяща за употреба и в тежките условия на работа при рециклирането, генерирането на енергия и пренос на минерални частици.

Детайлна информация


Храни и напитки

Голямо разнообразие от маркучи, специално произведени за хранително-вкусовата промишленост за ефективно и безопасно пренасяне на всякакви видове храни и напитки без да се допуска замърсяване.

Детайлна информация


Аспирация

Маркучи, подходящи за аспирация на въздух, прах и пяни дори при високи температури или при съдържащи абрасивни материали приложения.

Детайлна информация


Мултифункционални

Гъвкави маркучи, проектирани да бъдат устойчиви на различни видове употреба без компромиси в качеството и производителността.

Детайлна информация


Направи запитване