news picture

KarryKrimp 1

Машина за запресоване KarryKrimp 1 и ръчна хидравлична помпа.

Прочети ощеnews picture

KarryKrimp 2

Машина за запресоване KarryKrimp 2  с ръчна или пневмо-хидравлична помпа. При закупуване на ...

Прочети още
ЗА ВРЪЗКА С НАС

София 1784,
бул. „Андрей Ляпчев“ 51
e-mail: office@fluidexx.bg

02/ 97 67 200;

Новини

01.07.2013

Добре дошли на новия ни уебсайт!

Уважаеми клиенти,

"Флуидекс" АД има удоволствието да Ви представи новия си и подобрен уебсайт. Проектът, който реализирахме с голямо желание, цели да направи по-лесна комуникацията ни с вас, да Ви предостави пълна информация за продуктите на Parker Hannifin и да Ви даде допълнителна стойност като наши партньори. За първи път в България ще имате възможност да изтеглите напълно безплатно богата гама от каталози и брошури за различните продуктови групи в областта на хидравликата от Parker Hannifin.

Постарахме се да структурираме така съдържанието на нашият сайт, че да успеем едновременно да Ви доставим огромното количество продуктова информация и да направим преживяването Ви в сайта лесно и интуитивно. По тази причина, според Вашите нужди има три начина да достигнете до ценната за Вас информация – през продуктови групи и категорията „Продукти”, чрез естеството на Вашата дейност, посредством секцията „Приложения” и чрез раздел „Каталози”, където са поставени общите каталози за различните продукти.

В рамките на новия уебсайт ще се опитаме редовно да публикуваме новини и интересни статии в областта на хидравликата и хидравличните елементи – нови продукти и технологии, успешни проекти, нови приложения и пазари и други. Не на последно място, „Флуидекс” АД предвижда и ежемесечни преференциални условия за различните групи продукти, които ще можете да следите в раздел „Промоции”.

Вярваме, че новият ни уебсайт е поредната стъпка в нашето развитие като модерна и съвременна компания, ориентирана към своите клиенти!

Желаем Ви приятно сърфиране!

Направи запитване